Høreprøver

Høreprøver er en vigtig del af en øreundersøgelse, og de udføres normalt af en ørelæge eller audiolog. Høreprøver udføres, når en person oplever hørelsesproblemer eller som en del af en rutinemæssig undersøgelse for at overvåge hørelsen over tid.

Bestil høreprøver til børn og voksne ved at kontakte os.

Der er flere grunde til, at en ørelæge udfører høreprøver, herunder:

  • Tidlig opdagelse af høretab: Høreprøver kan hjælpe med at identificere høretab tidligt, hvilket kan føre til mere effektiv behandling og bedre resultater.

  • Forbedring af kommunikationen: Hvis høretabet er signifikant, kan høreapparater eller cochlear-implantater hjælpe med at forbedre kommunikationen og livskvaliteten.

  • Forebyggelse af yderligere høretab: Hvis høretabet skyldes støjeksponering eller medicin, kan høreprøver hjælpe med at identificere problemet og forhindre yderligere høretab.

Behandling

Det er vigtigt at have regelmæssige høreprøver for at sikre, at hørelsen opretholdes, og eventuelle problemer identificeres tidligt.

  ÅBNINGSTIDER

Mandag 08:00 – 11:00
13:00 – 14:00
Tirsdag 08:00 – 11:00
13:00 – 14:00
Onsdag 09:00 – 10:30
14:00 – 16.00
Torsdag 08:00 – 11:00
13:00 – 14:00
Fredag 08:00 – 11:00
Weekend LUKKET

  KONTAKT

Telefon:  +45 33314330

  KORT

Icon

OM OS

Vi er her for at få dig til at føle dig velkommen og sørge for at hjælpe dig igennem dit forløb eller aftale med lægen. Vi glæder os til at møde dig.

ANN-LOUISE
ANN-LOUISEØre, Næse og Halslæge
Ann-Louise er klinikkens faste øre-, næse- og halslæge.
CHRISTINA
CHRISTINASekretær
Christina er klinikken sekretær og hjælper også ved andre klinikopgaver.
Icon

UDTALELSER

Herunder kan du se vores patienters udtalelser. Har du selv en oplevelse du vil dele med os? Så send den gerne på mail, via vores kontaktside.

Avatar 3

Ann-Louise er både meget sød og professionel – også når ens barn er lidt nervøs for behandlingen, så klarede hun den helt perfekt og hermed de varmeste anbefalinger.

MARIE & JANE
Avatar 2

Tak for endnu en behagelig oplevelse. Jeg er så glad for at jeg kan trække vejret igennem næsen normalt igen efter min operation. Jeg er så taknemmelig.

KRISTINA ERIKSEN
Avatar

Vi var meget tilfredse med både klinikkens håndtering af vores situation da Marie forinden havde slemme smerter. Men alle var så søde og lægen fik løst hendes øreproblem. Tak!

MARIE LOUISE

MELD AFBUD

Kan du ikke nå din aftale eller er du blevet forhindret og er i god tid, så kan du melde afbud ved at udfylde nedenstående formular eller ved at ringe til os.